Bruke Flowbee

Flowbee er laget med tanke på at alle skal kunne oppnå gode resultater på hårklippen uten å være utdannet frisør. Likevel kan noen tips være greit å ha med seg.

ALLTID ha nyvasket hår. det gir en bedre klipp hver gang.

Stusse tupper på langt hår.

Ja, du leste riktig, Flowbee kan stusse tupper på langt hår.

Med avstandshylsene som følger med i startpakken kan man klippe lenger godt over 20 cm, og flere hylser kan kobles på. Du finner dem HER.

Du setter på et tilstrekkelig antall avstands-hylser slik at hylselengden tilsvarer max lengde du ønsker etter klippen. Deretter går man over hele hodet med en pumpe-lignende bevegelse, der du løfter maskinene fra hodet når du forflytter den, og setter den ned på neste sted. På denne måten får du med alt håret.

Når du er fornøyd med denne delen, kan du eventuelt benytte kortere hylser for pannelugg i kombinasjon med saks for siste finish.

Klipp hund og katt med Flowbee

Alle som har firbente venner i huset vet at disse kan bidra til noe hår i møbler og ellers. Det som er så greit med Flowbee, er at den er koblet til støvsugeren. Dermed tar den med seg løse hår, så vel som å justere lengden på det som sitter fast. Aldri mer røytende katt eller hund.

Støvsugere kan bråke endel, og mange kjæledyr er derfor nervøse rundt denne. Men med Flowbee sin slangelengde oppnår man noe ekstra avstand mellom den skumle støvsugeren og kjæledyret.

Både katt og hund vil nyte en klipp med Flowbee.

Klipp skjegget med Flowbee

Siden Flowbee kan klippe lenger godt over 20 cm med de avstands-hylsene som følger med startpakken, er Flowbee den eneste hårklipperen som kan håndtere langt skjegg og helskjegg på en tilfredsstillende måte.

Gå først over hele skjegget for å begrense alt ned til maks-lengde. Dette skal være på haken hvis et helskjegg skal se bra ut. Bruk deretter gradvis kortere hylser etter som du beveger deg opp mot hår-festet.

Har du lengre skjegg, så kan du øke maks lengde på avstandshylsene med et ekstra sett hylser. Det finner du her.

Eksperimenter med Flowbee

Ja, det ER bare hår. Det vokser snart ut igjen.

Start med å sette på hylser for max-lengde, og deretter kan man øke fokus noe for de områder som skal være kortere. Da blir det en skikkelig klipp hver gang, uten hakk eller skjevheter, selv om man testet en frisyre man kanskje ikke vil teste på nytt.